Guru Digital Classroom Harmoni

Digital Classroom adalah presentasi diri anda. Jadikan Digital Classroom anda sebagai sebahagian dengan diri anda. Jadi guru yang harmoni dengan Digital Classroom anda

Kepercayaan saya

Saya percaya bahawa semua guru boleh ada Digital Classroom mereka sendiri. Digital Classroom yang mengikut citarasa dan kehendak mereka sendiri tanpa dipengaruhi dan dimiliki oleh orang lain. Digital Classroom adalah anda dan anda adalah guru Digital Classroom yang terhebat.

I Coach.

Saya sedia untuk membantu anda merancang, membina dan melaksanakan Digital Classroom anda. Anda adalah guru yang hebat, izinkan saya bersama -sama dalam pengalaman Digital Classroom anda.

I Speak.

Saya juga menyediakan stesen radio untuk anda mendengar tentang teknologi pendidikan dan juga teknologi yang menarik untuk dicuba dalam kelas. 

I Write.

Saya menulis untuk berkongsi dan bersama – sama dengan anda dalam mendalami lagi ilmu Digital Classroom. Sedikit coretan perkongsian dari saya untuk anda, guru Digital Classroom.

Perlukan nasihat?

Boleh hubungi saya dengan menggunakan media sosial ataupun terus mesej saya di Whatsapp.

Nukilan kata

Nukilan kata dan sedikit perkara yang menarik yang saya boleh kongsikan dengan semua.  

Bekerjasama dengan:

Testimonials

Terima kasih kerana memberikan ilmu yang banyak dan berguna kepada kami. Kami macam dari zero kepada hero.

Asmawati Binti Selamat

Cerita saya

Pengalaman mengajar saya bermula di Sekolah Kebangsaan Kungkular, Tenom, Sabah. Di sana, saya berjaya membuat Digital Classroom saya yang pertama dengan menggunakan television dan sebiji komputer riba daripada projek PPSMI. Bermula saat itu, saya meneroka, mencuba dan membentuk gaya Digital Classroom saya tersendiri. 

Saya terlibat sama dalam kumpulan Telegram Digital Classroom bersama dengan rakan saya yang seperjuangan dengan saya. Kami bersama – sama membaw guru – guru ke arah menggunakan teknologi dalam kelas. Kami mencadangkan pelbagai peralatan teknologi yang mampu milik, berguna dan mudah dibawa oleh guru ke dalam kelas. Pelbagai evolusi jenis Digital Classroom dicadangkan dan ditambahbaik dalam membentuk pelbagai model Digital Classroom untuk pendidikan Malaysia.

Tahun 2020 adalah salah satu titik permulaan yang baharu bagi saya. Saya ingin membantu semua guru dalam mencapai impian mereka, mempunyai Digital Classroom hak milik mereka sendiri yang bertunjangkan peribadi dan citarasa mereka. Saya percaya guru adalah unik, maka Digital Classroom mereka sepatutnya seunik mereka.